I love the seaside Portugal

I love the seaside Portugal

I love the seaside Portugal

€ 19,95Verrassende en relaxte reisgids voor de Portugese kust. Voor als je houdt van een laidback surf-sfeertje maar niet per se hoeft te surfen, voor als je houdt van kleine baaitjes en brede stranden. Zand tussen je tenen en een frisse wind door je haar.

Size
14x19

Material
Paperback

Pages
228

Language
Nederlands

Publisher
Mo MediaRoadtrippen langs de Atlantische kust van Portugal

 

Laat je inspireren en ga op reis! Op een stuk zuidkust na vind je in deze gids een groot deel van de achthonderd kilometer kustlijn van Portugal terug. Van oneindige zandstranden in het noorden, tot de verscholen baaien en kliffen in het zuidwesten. I love the Seaside neemt je mee over de groene heuvels in het noorden van Portugal, via verlaten stranden naar het mooie Lissabon en langs kliffen en slaperige dorpen van de Alentejo naar het zuidwesten van de Algarve. Je hoeft natuurlijk niet dezelfde route te volgen, je kunt hier en daar aanhaken, je eigen richting kiezen, een hoofdstuk overslaan of alvast thuis op de bank wegdromen over je volgende trip.

 

Jarenlang reizen de auteurs van I love the Seaside al langs de kust van Portugal. Telkens weer ontdekken ze mooie plekjes, prachtige stranden, overweldigende natuurparken, hippe steden en dorpen vol historie. Of het nu het relatief onbekende noorden is, langs de witte eindeloze zandstranden van Centraal-Portugal, de stille Alentejo of de ruige kust van West-Algarve; altijd ontmoeten ze interessante kustbewoners met een verhaal, een winkel, guesthouse of hotel, een goed initiatief of gewoon veel tips. Ze hebben het tot hun missie gemaakt de reiziger en de local aan elkaar voor te stellen en je te laten zien wat er allemaal te beleven is langs de Atlantische Oceaan.

 

Ook verkrijgbaar: I love the Seaside Frankrijk & I love the Seaside Spanje