I love the seaside Frankrijk

I love the seaside Frankrijk

I love the seaside Frankrijk

€ 19,95Yes! Naar de zee. Waar zwerf jij deze zomer? I love the seaside helpt je op weg in deze verrassende en relaxte reisgids voor de Atlantische kust van Frankrijk. Voor als je houdt van surf, kleine dorpjes, brede stranden, zand tussen je tenen en een frisse wind door je haar.

Size
14x19

Material
Paperback

Pages
224

Language
Nederlands

Publisher
Mo MediaZo dichtbij, zo anders. De Franse Atlantische kust kan niet meer verschillen met onze Noordzee dan een roggebrood van een croissantje. Volg je de gehele Atlantische kust – langs eilanden en inhammen, baaien en kliffen en eindeloze zandstranden, dan ben je zo 4.500 km verder.

 

I love the Seaside neemt je mee van Normandië, langs de grillige kust van Bretagne, de zandstranden van Les Landes helemaal naar Frans Baskenland in het zuidwesten. Je hoeft natuurlijk niet dezelfde route te volgen, je kunt hier en daar aanhaken, je eigen richting kiezen, een hoofdstuk overslaan of alvast thuis op de bank wegdromen over je volgende trip.

 

Jarenlang reizen de auteurs van I love the Seaside al langs de kust van Frankrijk. Telkens weer ontdekken ze mooie plekjes, prachtige stranden, overweldigende natuurparken, hippe steden en dorpen vol historie. Of het nu dichtbij in Normandië is, in de uithoeken van Bretagne of aan de voet van de Pyreneeën; altijd ontmoeten ze interessante kustbewoners met een verhaal, een winkel, guesthouse of hotel, een goed initiatief of gewoon veel tips. Ze hebben het tot hun missie gemaakt de reiziger en de local aan elkaar voor te stellen en je te laten zien wat er allemaal te beleven is langs de Atlantische Oceaan.

 

Ook verkrijgbaar: I love the Seaside Spanje & I love the Seaside Portugal